Honda City Türkiye ~ Honda , Honda Resimleri , Araba Resimleri

7 Ağustos 2009 Cuma

Honda City Türkiye

Honda City


Honda Türkiye, küçük bir notchback yeni caz ve mechanicals / Sığdır yukarıya açılır arka kapı dayalı Şehir üçüncü nesil satışı başladı. Her geçen Şehir uzun boylu ve garip oranlarını, yeni modeli olduğunu daha iyi biçimli görünüyor.

At the front, tedavi ağırlıklı olarak Toplumsal ve Airwave den borrows. Örtünün bir profil uzun caz ve bir daha ayak arkaya doğru hareket edilmiştir. Da caz's üçgen quarterlights olmadan geleneksel ön kapı var. Bu giriş seviyesi Honda görünüyor bir ölçekli-Toplumsal sedanda bir çizgi ile aşağı ve A-ayak ve crisply kısa, yüksek kuyruk biten sorunsuz gelen akımlar. There is the City's DLO ve arkasında artan beltline yılında caz bir ipucu daha. 55mm düşük Caz karşılaştırıldığında, o oturuyor ve 50mm daha uzun dingil üzerinde.

On the inside, in the City gibi bir squarer merkezi ve geleneksel IP konsolunu Caz farklı bir kontrol paneli vardır. Bir caz, bir 118hp 1.5-litre i-VTEC motoru gibi örtünün altına oturuyor. Şehir geliştirildi ve Honda Otomobil (Tayland) at imal ve Filipinler, Malezya, Hindistan, Pakistan, Çin, Türkiye ve monte edilecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

myrize@hotmail.com

Honda , Honda Resimleri , Araba Resimleri © 2009. Design by MyRize@Hotmail.Com